HOME   |   GALÉRIA   |   PROJECTEK   | TUTORIALOK |   VIDEÓK   |   FÓRUM   |   KAPCSOLAT   |   PROFILOM   |   REGISZTRÁCIÓ   |   KILÉPÉS
| BELÉPÉS

Blog News
2014-05-07 :

2014-03-22 :

2014-02-04 :

2014-02-01 :

2012-06-27 :


Random Képek

Nyitólap » 2014 » Május » 7 » Android ismét...
4:26 PM
Android ismét...

Az utóbbi időben androidra fejlesztgettem , végre sikerült saját c++ OGL ES kódot futtatni az emulátoron (native) , mindenféle java meg eclipse faszságok nélkül... Szörnyen hangzik , de a cmd -vel SOKKAL könnyebb volt kódot fordítani mint azzal a fostos eclipsel.Szóval akármennyire is jól haladtam , egyszerűen muszáj újra leírnom a véleményemet erről a szarról , mert bekattanok ha nem teszem meg :D.... Szóval lássuk milyen is ez az egész android fejlesztés dolog.

1 . 100% NATIVE KÓD ÍRÁSÁNAK LEHETŐSÉGE : HURRAY HURRAY PRAISE THE LORD !!!!!!
Végre elérték az idióta fejlesztők hogy TELJESEN javamentes c++ kódot lehessen fordítani... Valójában , nem.Gyakorlatilag a standard libraryt lehet használni , meg az OGL ES-t.. de az SDK nagy része nem elérhető a natív oldalról.... AKKOR MI A FASZ ÉRTELME VAN ???? Megint csak keverni kell a vaniliás fagyit a disznóürülékkel... Megint csak odajutunk hogy valahol Java kódot kell írni... Na itt jegyezném meg hogy nekem SOHA SEMMI BAJOM NEM VOLT A JAVAVAL ! De ez a fostos Fosdroid úgy meg utáltatta velem ezt a nyelvet , hogy inkább levágnám a tökeimet mint hogy valaha az életbe ebbe a fosba egy sor kódot is írjak...UNDORÍTÓ. Lépten nyomon  a pofádba nyomják hogy java java java... Miért nem értik meg a fejlesztők hogy SENKI SEM AKAR JAVABAN PROGRAMOZNI !!!!




 




 




 

Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders.




 




 




 

2. XML XML XML XML XML és újra csak XML
A tököm tele van ezzel a fasz xml mániával... NEM ÉRDEKEL !!! Programot akarok írni nem wordpadba xml sorokat átirogatni.Minden faszságra van egy xml file.A végén már azt sem tudom mi mire van , csak ott vannak.KÉREM SZÉPEN ! 21. században élünk... az emberek lassan eljutnak a marsra... 32 magos processorok és 16-32 GB memória világában tényleg xml írogatással kell tölteni az időmet ??? TÉNYLEG ??? Undorító

3 . C++ -> Java   Java -> C++
A számítástecnika történelmében ez volt a leg leg leg legnagyobb baklövés amit programozó elkövethetett...Ez valami annyira rossz dolog hogy már a "rossz" jelző nem képes érzékeltetni hogy mennyire undorítoan fostosan rossz.Ezt a két nyelvet csak egy bolt előtt borozgató írástudatlan részeges traktorista tudja összevonni...

4. Eclipse...
Miért van ez a fos állandóan említve ? miért van állandóan rám erőszakolva ez a szaros használhatatlan bughalmaz ? Számora az IDE Visual Studió-nál kezdődik és codeblocks-nál végződik... Nem akarok másikat !!! legalábbis nem olyat ami az említettek közelébe sem ér... Aki akarja az használja de ne legyen default dolog...

5. In app billing (ami persze nem érhető el nativ oldalról)
http://developer.android.com/google/play/billing/billing_integrate.html

Első mondat :

In-app Billing on Google Play provides a straightforward, simple interface for sending In-app Billing requests and managing In-app Billing transactions using Google Play.

Elkezdesz görgetni lefelé és a 200. sornál rájössz hogy ennek a fogyatéskos idióta baromnak aki a cikket írta , fogalma sincs mint jelent a az a szó hogy "straightforward"... Vajon a feleségét is így dugja meg ? előbb xml-ben megírja a skriptet command line-al a mappába navigál és beírja hogy "asszony d- -szopjle"




 

Miért MIÉRT MIÉRT nem tud a google egyszer az életben valami normalis dolgot összehozni ???? miért kell így ki komplikálni ezt az egészet ???

Pár link :

Minden betű igaz ami itt olvasható :
http://www.ihateeclipse.com



 

http://warp.povusers.org/grrr/java.html
http://www.cs.arizona.edu/sumatra/hallofshame/
http://www.metacard.com/java.html
http://archive.salon.com/tech/col/garf/2001/01/08/bad_java/index.html
http://www.jwz.org/doc/java.html
http://searchwebservices.techtarget.com/originalContent/0,289142,sid26_gci1198211,00.html


 



 



 



 



 



 

Kategória: Általános hírek | Megtekintések száma: 563 | Hozzáadta: Dookie | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Copyright PinkCatGames © 2024